РОЖДЕСТВО ХРИСТОВО В ПРАВОСЛАВНОТО БРАТСТВО ПРИ ХРАМ „СВ. ПРОР. ИЛИЯ”

На 25-ти декември 2016 г. празничното дежурство в Доброволческата кухня за нуждаещи се при храма премина под ръководството на Деси, Бойка, Ния и Михаил. С помощта на петнадесет доброволци успяхме да пакетираме и раздадем дарената храна. В празничния ден дойдоха 366 нуждаещи се. Всеки получи по два пакета, пълни с вкусотии.

 

Кампанията „Коледни искри” на екип „Нова надежда”, с организатор Диана Стоянова, приключи успешно. На Рождество Христово успяхме да зарадваме повече от 30 деца на възраст от 1 до 15 години от семействата в нужда при нас. Те получиха пълни торби с изненади, при това поднесени лично от Дядо Коледа и Снежанка в новото ремонтирано помещение на кухнята, под празничната елха. Радостта в благодарните детски очи и топлината на празника бе споделена и многократно умножена.

Екипът „Нова надежда” благодари на Гери и нейните приятели-доброволци, момичетата от бензиностанция Shell, Юлия Петрова от екипа, отец Димитър и отец Емилиян; на Деси Вълчева – за всеотдайната помощ при пакетирането на подаръците, за ролята на Снежанка и осигурените изненади от Виваком.

 

Благодарим за всеотдайната работа на доброволците и на дарителите, които направиха възможно това щедро посрещане на празника за хората в нужда, с изобилие, усмивки и топлина!

Сърдечни благодарности и на всички, подпомогнали ремонта на кухненското помещение!

image_pdfimage_print
(Посетен 83 пъти, от които днес: 1)